Heartkit

HeartkitVar förberedd på det oförberedda!

HeartkitHearkitHeartkit

HEARTKIT är MBU Constructions senaste framtagna produktidé som är ett första hjälpen kit vid hjärtstopp som ska få fler människor att kunna gripa in och rädda liv vid hjärtstopp. Ett personligt kit i smartphones format.

HEARTKIT skapar förutsättningar för att du ska våga, kunna och utföra hjärt- och lungräddning (HLR) på ett korrekt sätt med god kvalité.

HEARTKIT är ett hjälpmedel som får dig att inte tveka att kliva fram och påbörja tidig HLR. Tidig start av HLR kan vara livsavgörande!

HEARTKIT innehåller mun- mot munskydd, skyddshandskar, kompressionsmarkör, antiseptisk vårservett, snabbmanualer och utförliga instruktioner i HLR. Dessutom QR-kod för att finna en hjärtstartare i din närhet.

HEARTKIT är en perfekt företagsgåva till anställda, kunder eller vänner. Heartkit kan erbjudas med exempelvis er företagslogotyp eller valfri text, se exempel nedan.

Heartkit med företagslogga

Tanken bakom Heartkit är att få fler att våga agera för att rädda livet på den som har drabbats av hjärtstopp. Jag tror att Heartkit kan bidra med detta. Det är en enkelt, smidigt och informativt hjälpmedel som jag tror kan öka människors känsla av säkerhet och vilja agera vid hjärtstopp
Anders Bremer
Fil dr, ambulanssjuksköterska

Heartkit är en enkel, informativ liten låda med hjälpmedel som ger förutsättningar till att fler vågar agera för att rädda livet på den som drabbats av hjärtstopp. Heartkit är informativ och ett enkelt alternativ vid hjärtstopp. Dess innehåll borde göra att fler kommer agera till hjärt-lung räddning. Begåvat, illustrativt framtagen som gör att fler på säkrare sätt kan rädda liv. Hjärtstoppshjälpen Heartkit är ett smart alternativ, som ger kunskap, skydd och trygghet när du skall rädda liv.”
Ove Carlström
Ambulansöverläkare.

HEARTKIT produktblad

Kontakta MBU Constructions AB för mer information.

Kommentarer inaktiverade.